Skip to content

Over Silver

Silver is er voor een ieder die flexibel wil werken en vergaderen

Het aanbod bestaat concreet uit:

• werkplekken in één centrale ruimte, met gebruik van alle denkbare faciliteiten;
• kantoorunits op de begane grond, vanaf 20 m2, al dan niet gekoppeld;
• vergaderruimten op de 1e, 2e en 3e verdieping;
• evenementenruimte (Grand Café) op de 3e verdieping van het gebouw.

In Silver Business Center aan de Schoolstraat 174, midden in het centrum van Voorschoten, heerst al de nodige bedrijvigheid met een vaste gebruiker: Van Hulzen Communicatie. Dat maakt het voor nieuwe gebruikers mogelijk zo aan te haken. Focus op de business!

Silver hanteert een eenvoudige tariefstructuur met een vast bedrag voor huur van een werkplek of (vergader)ruimte en daarbij alle denkbare faciliteiten. Een printer, copier, WiFi-netwerk, vaste telefonie, meubilair, beamers, televisieschermen, flipovers, pennen, koffie, thee, frisdrank, koekjes bij de koffie en wat dan ook: het is allemaal zonder beperking klaar voor de vaste gebruikers.

De missie van Silver is eenvoudig: wij willen het mogelijk maken dat onze gebruikers hun ambities kunnen verzilveren door ze een zorgeloze werkomgeving te bieden, waarin het plezier van samen werken en presteren centraal staan.

Wij zijn trots op onze locatie en geven u graag een rondleiding. U kunt contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak en bezichtiging, maar ook gewoon even binnenlopen.